I will Always Love You / Whitney Houston

Äsken tuli sellainen olo, että oli pakko etsiä kuuntelemani biisi youtubesta ja kuunnella ..muistan kun anskun kanssa automatkailuilla tulee tämä aina radiosta ja laulan tätä, vaikken osaakkaan sanoja. Yhh kauhea ikävä sitä kaikkea ja anskua, mutta onneksi enää viikko niin nähdään kultsi !

Olen monesti lukenut yhden tytön blogia, jonne hän laittaa vaatteistaan kuvia ja muutenkin jutut keskittyvät vaatteisiin. Sitä on hauskaa lukea ja tulee aina itselle sellainen olo, että sellaista olisi hauska pitää ..mutta ei minusta ole siihen, joten taidan vaan keskittyä lukijan osaan. Olisin tehnyt tänne jonkun vaategallubin, jossa olisi ollut kaikkea pukeutumisesta ja tyylistäni mutten löytänyt hyvää sellaista.

Huomenna kun koulu loppuu klo 14, niin pitää jäädä koululle paistamaan piirakoita lauantain syysmarkkinoita varten. En tiedä millaista siellä, koska olen aina ollut jossain matkailemassa sinä päivänä, joten odotan positiivisesti lauantaita. Paistoin siis eilen pipareita sinne (onneksi myyntiin menevät eivät palaneet niinkuin edellisen kirjoituksen lopussa oleva kuva kertoo mitä viimeisille kävi!) ja paketoin ne tänään hienosti sellofaaniin ja kiharsin paperinauhaa.

Ei taas tullut mitään järkevää asiaa ja lyhyeksikin jäi ..lupaan panostaa kunhan aikaa riittää ja jaksamista.

Ccry