Kävin tänään ottamassa hammaskorun. Olin koko päivän innoissani, koska on mukava saada jotain erikoista ulkonäköönsä, kun lävistysten ottoa ei äitini salli. Kävin ostamassa siihen sellaisen valkokultaisen pyöreän korun, jossa on keskellä timantti. Sen laittaminen kävi hetkessä, eikä onneksi tuntunut miltään. Hinnaksi tuli kokonaisuutena 40€, mutta onneksi äiti maksoi. Olen muutenkin jo tänään saanut tarpeekseni hammaslääkäreistä, kun aamulla kävin normaalissa tarkastuksessa. Onneksi mitään kummempaa ei tehty ja maitohammas on vieläkin tukevasti juurillaan kiinni, mutta kaksi reikää löytyi. Porausaika on vasta tammikuussa, joten säästyn vielä siltä pari kuukautta.

Miulle alkaa tulla kauhea stressi kokeista. Numerot eivät ole kauheasti huonontuneet, mutta pikkuisen laskussa ne ovat. Ylihuomenna meillä on äidinkielen koe suomen kieliopista, joka käsittää subjektit ja sijamuodot sun muut. Ne on kuulemma opeteltu jo viime vuonna, mutta tuntuu etten ole ikinä niistä kuullutkaan. Olen aina ollut suht hyvä äidinkielessä, joten toivoisin kokeesta kasia tai ysiä. Pitää yrittää jaksaa vielä illalla lukea sekä huomenna panostaa minkä jaksaa.

Viikonloppu, siihen on vielä liian paljon aikaa. Menen viikonlopuksi Millan luokse ja saamme viettää tyttöjen kesken laatuaikaa. Meidän alkutarkoitus oli pitää jonkinlaiset juhlat, mutta sitten kaikki meni miten meni ja hyvä näin, en usko että meille tulee tylsää. Voisin kuvitella, että illan aikana syödään hyvää ruokaa yms., katsotaan elokuvia sekä hengaillaan vaan ..ja tietysti valvotaan pitkään. Milla puhui, että haluaisi tehdä smileyn, nähdä miltä se näyttää. Jos saan sen vielä yllytettyä niin sellaista minäkin voisin kokeilla, koska olen halunnut jo pitkään smileytä ..tosin siitä pitää luopua heti, äitini voisi saada hiukan kohtauksen jos näkisi sen sunnuntaina kotiin tullessaan.

Ccry

ps. aika huono kuva, mutta tuossa tuo hammaskoru ..eikä hampaani ole todellakaan keltaiset ja likaiset, miltä ne tuossa näyttävät.

5k4w1i.jpg