Tänään satoi ensilumi. Oon odotellu lumen satamista jo monta viikkoa ja nyt se sitten tuli. Aamulla oli ihana herätä, avasin huoneen oven ja näin ikkunasta, että maa oli valkoisena. Ilmakin on viilentynyt huomattavasti, käveltiin äidin kanssa Prismaan päivällä ja jäädyin totaalisesti matkalla vaikka olinkin laittanut paljon päälle. Tosin asiaa auttoi varmaan myös se, että järkevänä tyttönä ostin jäätelön kotimatkalle ja söin sitä vaikka muutenkin jo kylmi.

Grr torstai oli todella mukava päivä. Kun koulu loppui kello 13 lähdin kävelemään kaupunkiin ja sovittiin, että nähdään Essin ja Millan kanssa Sokoksen edessä kahdelta. Ostettiin syömistä ja lähdettin kävelemään kohti Areenaa. Siellä ei ollut vielä ollenkaan ihmisiä, joten eturivin paikat olivat taatut. Jonottaessa meillä oli onneksi porukkaa viihdyttämässä, eikä tylsää ehtinyt tulla. Ovet aukesi kuuden aikoihin ja juoksin minkä pystyin, ensimmäisenä eturiviin ihan keskelle. 

Ensiks esiintyi I walk the line, joka ei ollut kovin hyvä muttei huonokaan. Sen jälkeen oli Disco ensemble, oltiin ihan fiiliksissä. Keikka meni tosi nopeasti ja loppui ennekuin huomasi sen alkaneen. Riehuin ainakin omasta puolestani minkä jaksoin ja sen huomasi paidan kunnosta ja mustelmista vartalossa. Liittäisin tähän kuvan keikalta, mutten ottanut yhtään kun en siinä fiilistelyltäni ehtinyt.

Ccry